Nieuwe huisstijl Kwekerij Bouten

De afgelopen jaren is Kwekerij Bouten niet alleen gegroeid als kwekerij, maar ook als winkel. Sinds de nieuwe verwarmde entree hebben we het assortiment voor ieder seizoen flink kunnen uitbreiden. Zo verkopen we in de winkel niet alleen onze eigen gekweekte éénjarige en tweejarige bloeiers, maar loopt ons assortiment uiteen van vaste planten, kamerplanten, potterie, groenteplanten en ga zo maar door. Met dit huidige uitgebreide assortiment en onze mooie vernieuwde winkel kunnen we niet meer volstaan met een huisstijl uit de jaren 90.

Om deze reden is Kwekerij Bouten in de zomer van 2017 samen met Mick Antkowiak begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe moderne huisstijl. Na wat gesprekken was het vrij duidelijk dat de nieuwe huisstijl vooral alles omvattend en verfrissend moest zijn. Zo zijn de kleuren van onze huisstijl teruggebracht naar twee kleuren groen en is de naam veranderd van Plantenkwekerij Bouten Beesel naar Kwekerij Bouten.

Wellicht hebben jullie het nieuwe logo al mogen ontdekken op social media of op onze vernieuwde vrachtwagen en aanhangwagen. Vanaf heden is de nieuwe huisstijl ook terug te zien op onze vernieuwde website, ontwikkeld door Themedutch.

We zijn in ieder geval erg blij met het huidige resultaat, wij hopen jullie ook. We kijken er naar uit om de komende maanden onze nieuwe huisstijl nog meer door te voeren!

Veel tuinplezier voor 2018!