Kwekerij Bouten Beesel

Disclaimer

Kwekerij Bouten | Sinds 1971

Disclaimer Kwekerij Bouten

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.kwekerij-bouten.nl. Wanneer u deze website bezoekt en de aangeboden informatie op deze website gebruikt, dan gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze voorwaarden.

Informatie

Het is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is, ondanks de constante zorg en aandacht die Kwekerij Bouten aan de samenstelling van deze website besteedt. De informatie op de website van Kwekerij Bouten wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Wij bevelen aan om met enige regelmaat na te gaan of de op deze website aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd. De informatie op de website www.kwekerij-bouten.nl is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend.

Aansprakelijkheid

Kwekerij Bouten neemt met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldigheid in acht. Kwekerij Bouten sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.kwekerij-bouten.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om de website van Kwekerij Bouten te kunnen raadplegen.

Links naar derden

Mogelijk geeft de website van Kwekerij Bouten links naar websites van derden weer en maakt gebruik van bronnen die betrouwbaar geacht worden. Kwekerij Bouten aanvaardt echter geen aansprakelijkheid en geen verantwoordelijkheid voor het gebruik, de inhoud of tijdelijke onmogelijkheid om websites van derden te kunnen raadplegen. Het weergeven van deze links naar websites van derden betekent ook niet dat op deze websites aangeboden producten en diensten door Kwekerij Bouten worden aanbevolen. Het gebruik van deze links is dan ook eigen risico.

Gebruik informatie

De op deze website aangeboden informatie (teksten, grafisch materiaal en logo’s) zijn intellectueel eigendom van Kwekerij Bouten. Het niet toegestaan om informatie op deze website te kopiëren, te downloaden, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kwekerij Bouten.

Verantwoordelijke openbaarmaking

Het onverhoopt voorkomen dat er een zwakke plek in een van onze systemen zit ondanks alle zorgvuldigheid die wij in acht nemen. Wij vragen u als u een kwetsbaarheid ontdekt deze zo snel mogelijk te melden. Geef ons voldoende informatie zodat wij dit probleem zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen. Wij kunnen dan meteen de benodigde maatregelingen treffen. Gebruik hiervoor ons telefoonnummer +31 (0) 77 474 2874 of het formulier op de pagina contact. Laat uw contactgegevens, minimaal een telefoonnummer of e-mailadres zodat wij met u in contact kunnen treden.

Vanwege veiligheidsredenen vragen wij u het beveiligingsprobleem niet te delen met anderen tot dat wij het probleem hebben opgelost. Uw melding wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden zonder uw toestemming. Dit doen wij alleen als dit wettelijk of uit hoofde van een rechterlijk uitspraak verplicht is. Binnen 1 werkdag ontvangt u een ontvangstbevestiging en wij houden u op de hoogte van de voortgang van het door u geconstateerde beveiligingsprobleem wat wij binnen een redelijke termijn oplossen.

Toepasselijk recht

Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen in verband met deze disclaimer worden bij uitsluiting voorgelegd aan de in Nederland bevoegde rechter.
Laatst bijgewerkt op 28 februari 2018

Kwekerij Bouten

Al onze planten worden zo milieubewust mogelijk gekweekt conform het Milieu Programma Sierteelt, MPS-A certificaat.

Een betrouwbare indicatie dat onze bedrijfsvoering duurzaam is en dat wij zuinig zijn met gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, bodem, water en energie. Ook worden uw teruggebrachte bloempotten en trays geheel gerecycled.

Kwekerij Bouten B.V

Ouddorp 9 5954 BD Beesel
077 474 2874
KvK-nummer: 12041179  btw-nummer: NL808795910B01
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, waar u gratis kunt parkeren zo lang u wilt.
Daarnaast beschikken wij over een modern invalidentoilet en kunt u zo nodig gebruik maken van een rolstoel.

Betaalmogelijkheden

U kunt makkelijk betalen via pinautomaat of contant aan de kassa.

Vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Kwekerij Bouten? Informeer dan snel!

Facebook

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en huidige acties? Like dan onze facebook pagina!

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief
 waarmee u direct profiteert van allerhande kortingen en op de hoogte blijft van interessant nieuws.
MELD JE HIER AAN